Nyheter

NM 2020

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Topp 10 for Sebastian og Karoline

Når årets Norgesmesterskap nå er ferdigspilt, finner vi to Losby spillere i topp ti.

Karoline Lund lå på 5.plass i årets NM etter en førsterunde på par, men en god andrerunde på -3 (69) første henne opp i ensom ledelse med tre slag før helgespillet. Dessverre bød 'moving day' på forflytning feil vei for Karoline, og hun måtte signere for +6 (78 slag) på lørdag. Søndagen startet veldig bra, og hun rundet på -3. Dessverre bød backnine på dårlig vær, to dobble og en bogey, så da endte dagen på +2 (74), og totalt +5, som holdt til en delt 5.plass. 

Sebastian Eidsæther Syr avsluttet årets NM med en kjemperunde på -6 (66 slag), og fikk en flott avslutning på årets Norgesmesterskap! Med runder på 69, 71, 73 og 66 slag endte han til slutt på -9 totalt, og en fin 8.plass. Avslutningsrunden,  som var dagens tredje beste runde, inneholdt hele ni birdies, en bogey og en dobbel.

Herman Huus klarte også cutten etter åpningsrunder på 71 og 76 slag. Dessverre ble det litt tyngre for Herman i helgen, og runder på 77 og 84 slag gjorde at han endte på delt 50.plass. Herman, som er 17, fikk med seg mye erfaring, og selv om han sikkert er skuffet over avslutningen, så er nok ikke dette det siste vi hører fra den kantet.

Christoffer Hansen (73, 81), Atle Ruden (75, 83) og Max Hartmann (80,81) klarte dessverre ikke cutten.

Resultater fra helgens NM
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her