NM 2019

Nyheter

Klubbturneringer på simulator

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 31. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Noe for de aller fleste...

Simulatorsesongen er straks i gang, og det planlegges turneringer for de aller fleste gjennom sesongen.

Herreturneringen har blitt veldig populær. I år skal vi forsøke oss med et system hvor handicapet justeres fra runde til runde, og hvor et gitt antall turneringer gjelder gjennom sesongen -slik at man ikke må spille hver uke for å være med. Turneringen spilles tirsdags ettermiddag fra kl.19.00 - 22.00, med påmelding i Golfbox. Dersom det blir mange påmeldte, og noen har mulighet til å spille tidlig, slik som i fjor, så setter vi opp faste tider for tidlig spill også.
Påmeldingen til neste ukes turnering åpner først etter at ukens runde er gjennomført. På grunn av at det har vært ønske om online betaling, må hver enkelt melde seg på i Golfbox selv.
Turneringen starter ikke før 4.desember, men det legges opp til sosialt spill og testing av Trackmans nye system allerede fra førstkommende tirsdag.

Meld deg på i dag.


Seniorturneringen
spilles mandags formiddag fra kl.10.00 - 13.00, og skal kjøres etter samme prinsipp som herreturneringen, med samme oppstartsdato, og samme variant med sosialt spill og testing av system frem til turneringen starter. ???????Påmeldingen til neste ukes turnering åpner først etter at ukens runde er gjennomført. Også her vil det bli påmelding i Golfbox.

Meld deg på i dag.


Dameturnering. I år skal også damene i gang med simulatorturnering -og det er jammen på tide! :-) Vi håper at flere av damene i klubben skal være med og få se hvor morsomt og sosielt simulatorgolf er! Damene i Losby har satt opp to datoer foreløpig; onsdag 7.november, og torsdag 13.desember, begge kl.18.00. I tillegg skal de arrangere en turnering som er åpen for damer i flere klubber på torsdager en gang i måneden kl.19.00 - 22.00; 15.nov., 6.des., 17.jan., 14.feb., 14.mars, og 12.april. Påmelding i Golfbox.

Meld deg på her til den første damedagen for Losbydamene.