Klubben

Klart for ny simulatorsesong

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 24. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Simulatorsenteret åpner mandag 24.oktober

Simulatorsenteret er klart til åpning førstkommende mandag!

Bookingen er åpen

Som tidligere år vil det bli satt opp turneringer for senior og herrer (-og selvfølgelig også for damene dersom dette er ønskelig) Seniorene starter med første treff allerede mandags morgen kl.10.00, mens herrene kommer i gang fra kl.16.00 på tirsdag. 

Meld deg på andre oppvarmingsrunde

Meld deg på seniorspill på mandag


Meld deg på herrespill på tirsdag


Vi satser på turneringsstart for sesongturneringene i uke 47; mandag 20. og tirsdag 21. november, med 16 tellende runder og 4 'Major-turneringer' med doble poeng i potten. Det vil bli sendt ut invitasjoner til de respektive gruppene, og man må melde seg på turneringsserien i Trackman. Deretter må man melde seg på hver enkelt runde i Golfbox dersom man skal spille på den oppsatte dagen (mandag for seniorer og tirsdag for herrene). Dersom man spiller en annen dag, trenger man ikke melde seg på i Golfbox.

Det blir altså tre runder før seesongturneringene starter. Disse er en ypperlig sjanse til å komme inn i simulatorspillet igjen, og for de som ikke har spilt mye simulator til å etablere et hcp før turneringen starter.

I sesongturneringen er det krav om etablert Trackman hcp, med minimum 2 tellende runder, før turneringene starter. Man kan være med før dette, men vil altså ikke få 'tellende' innendørs handicap før minst 2 runder er spilt. Jo flere runder man får spilt før turneringen starter, jo riktigere klasse havner man i, da en spiller blir i den klassen man er når turneringen starter. Starter man turneringen med 10 i hcp, så blir man i den klassen gjennom hele turneringen, uavhengig av om man går opp eller ned i hcp gjennom sesongen.

For å komme i gang må du laste ned Trackman appen, og opprette en profil. Se hvordan du gjør dette her.

I profilen din legger du inn navn, e-post, fødselsdato, hcp, kjønn, og nasjonalitet. Alle disse tingene kan brukes til å plassere deg i riktig klasse i turneringer. I tillegg kan du legge inn alle køllene du har i baggen din, slik at du kan få data på hvor langt du slår med hver enkelt kølle. Den samme appen brukes ute på Trackman Range, så her kan du virkelig få mye god informasjon -hvis du er interessert. Uansett så må du ha appen og en bruker for å få logget deg inn for spill og turneringer.

Trackman handicap justeres på samme måte som ditt vanlige hcp, ved at de 8 beste av de siste 20 spilte rundene teller. Hver gang du spiller en runde, og er logget inn på systemet, vil ditt hcp bli oppdatert.

Alt dette kommer man fort inn i -bare last ned app og opprett profil, så er du klar til turneringsspill og også Trackman Range til våren! 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her