Nyheter

Karoline Lund sesongdebuterer i Australia

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 18. februar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-endelig i gang igjen!

Karoline har vært gjennom et lengre skadeavbrekk og skal torsdag endelig i gang med turneringsspill igjen! Hun gjennomgikk en håndledsoperasjon i april i 2019, og har siden den gang ikke fått spillt konkurransegolf, så det er en revansjelysten Karoline som stiller til start i Australia på torsdag.


Geoff King Motors Australian Ladies Classic går på Bonville Golf Resort i New South Wales i Australia fra 20. - 23. februar. Australia ligger jo langt foran Norge tidsmessig, så resultatene fra første runde er klare når du står opp torsdags morgen.

Følg Karoline her.

Følg Karoline på Facebook: https://www.facebook.com/karolinelundgolf/


Sebastian Eidsæther Syr skal i gang med proffkarrieren
En annen Losby-spiller som skal i ilden er Sebatisn Eidsæther Syr, som slår i gang sin profesjonelle karriere søndag 23.februar på Lumine Golf Club i Spania.

Sebastian har trent godt den siste tiden, og har tilbragt 4 uker i Spania siden nyttår, hvorav to av disse med Team Norway på Mar Menor. Han er veldig klar til å komme i gang, og føler seg godt forberedt etter en god treningsperiode i vinter.

Link til livescoring for denne turneringen er ikke klar enda, men du finner den her etterhvert.

Følg Sebastian på Facebook: https://www.facebook.com/sebastiansyr/

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her