SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Karoline i gang igjen

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 16. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klarte cutten i Saudi Arabia

Karoline Lund har, som de fleste andre idrettsutøvere, hatt en merkelig sesong. Korona viruset har satt en stopper for det meste av aktivitet, og det har blitt mye trening på hjemmebane.

I helgen var hun endelig i aksjon igjen. Aramco Saudi Ladies International ble spilt over tre runder i Saudi Arabia. Karoline greide cutten med et nødskrik etter runder på 77 og 74 slag. Med delt 61.plass havnet hun akkurat innenfor cut-grensen. Heldigvis spilte hun seg litt opp med en sisterunde på 73 slag, og endte på delt 47.plass på +7.

Marianne Skarpnord og Tonje Daffinrud endte på delt 11. på totalt -3. Turneringen ble vunnet av danske Emily Kristine Pedersen på -10.

Karoline blir i Saudi Arabia hvor hun, allerede i morgen, skal spille The Saudi Ladies Team International -en turnering som har både lag- og individuell klasse. Hun er også påmeldt til sesongens siste turnering i Spania 26.-29.november.

Her kan du følge Karoline i Saudi Arabia.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her