Nyheter

June vant NM Mid-Am

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-for tredje gang på rad!

Og for tredje gang på rad var det søsteren Karine som sto nest øverst på pallen. Gratulerer så mye til begge to!!

På Byneset i 2018 vant June med 19 slag. På Holtsmark i 2019 vant June med 17 slag. I år ble forspranget redusert til bare to slag i en spennende avslutning.

I årets turnering kunne det se ut som om Karine hadde bestemt seg for at nok var nok, og hun tok ledelsen etter første dag med en runde på 76 slag, og lå to foran Anette Fjeld fra Oslo, og fire slag foran June. Etter 10 spilte hull på andrerunden var Karines ledelse knappet ned til ett fattig slag, før hun igjen tråkket på gassen og vartet opp med tre birdier på de neste fire hullene, mot Junes ene. Med tre hull igjen å spille var altså Karine tre slag foran sin søster. Dessverre for Karine måtte hun notere seg for to dobble på de tre siste hullene, og June kunne heve trofeet for tredje gang på rad.

Moro med spennende avslutninger! Og moro at Bolme jentene fortsetter å representere Losby på en så fin måte!

I herreklassen var det Tim André Wilkinson som ble Losbys bestemann. Han lå helt oppe på andreplass etter en god første runde på -1. Andrerunden gikk på 80 slag og han endte på en hedelig 7.plass til slutt.

Andre Losby spillere som var med: Kris Robberstad (38), Thor Erik Aarseth (69), Morten Krogh Myhre (76), Anders Westgaard (84) og Knut Krokan (88).

Se hele resultatlisten her.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her