Klubben

Jarle 1212 - 11.juni 2022

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 23. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-en stor suksess!

Klubbens veldedighetsarrangement, Jarle 1212, ble igjen en stor suksess! Styreleder i Losby Golfklubb, Bjørn Torp, kunne overlevere en sjekk på kr 121.212,- til Stiftelsen Organdonasjon. Det er 4. gang at Klubbkomiteen, i samarbeid med Henrik N. Ovenberg, arrangerer turneringen.  Til sammen i disse årene er det samlet inn over kr 450.000,- til Stiftelsen Organdonasjon.

Hele 180 spillere deltok på arrangementet, og fikk oppleve en morsom turnering med et rikholdig premiebord. Arrangementet er avhengig av velvillige sponsorer og spillere for å samle inn midler til formålet, og både sponsorer og spillere stilte opp også i 2022.
Et slikt arrangement skaper også en dugnadsånd i klubben som bidrar til fellesskap og identitet internt, men et slikt arrangement kan ikke gjennomføres uten en ildsjel og et godt team.

Ildsjelen heter Henrik N. Ovenberg, og Henrik legger ned mange hundre timer i forbindelse med arrangementet. Teamet rundt Henrik består av et titalls personer fra Klubbkomiteen og Losbykompaniet. Styret i Losby Golfklubb vil rette en stor takk til alle.

Det er styret i Losby Golfklubb som hvert år bestemmer formålet for veldedighetsarrangementet. Styret er positive til å fortsette suksessen Jarle 1212 også i 2023, men er også åpne for forslag om andre gode formål. Har du et godt forslag, må du lage en beskrivelse av ditt formål sammen med noen tanker om gjennomføringen, og sende det til per@losby.no innen 8.august 2022.


Vinneren av fotakonkurransen under Jarle1212 i 2022, var Sveinung Bokn med dette 'skuddet' av en nyskjerrig andunge.
Premien kan hentes i proshoppen...

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her