NM 2019

Hvem kan slå Kjus?

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 13. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turnering de to siste ukene i august!

De fleste har vel fått med seg at Lasse Kjus er en mann som har konkurranseinstinktet i orden!?

Nå kan Losbys medlemmer være med å konkurrere mot Lasse!

På grunn av kort tidsfrist og dårlig værmelding på søndag 18.august, da turneringen var planlagt, har vi konferert med LK Norge, og kommet frem til at vi gjør om på formatet:

Lagene melder seg på som vanlig, og spiller når det passer dem selv -men man må si ifra i shoppen når man starter runden.
Scorekort leveres i shoppen etter runden.

Siste dag for innlevering av scorekort er søndag 1.september.

Hvem kan slå Kjus? -finalen arrangeres her på Losby fredag 6.september på ettermiddagen. I finalen blir det fine premier fra Kjus!

For de som melder seg på som enkeltperson vil vi førsøke å sette sammen lag -dersom dette ikke går, så vil man selvføleglig få refundert gebyret.

SPILLEFORMAT: SHAMBLE

Spilleformat er SHAMBLE, stableford med fullt hcp i en samlet klasse for lag. Hvert lag skal sammensettes av 3 eller 4 deltagere med fullt sphcp.
SHAMBLE (scramble drive) kombinerer elementer av en scramble og vanlig individuell stableford slagspill.
- Som en scramble, alle på laget slår sitt utslag, og det beste utslaget velges. Ingen krav til antall utslag.
- MEN fra det beste utslaget, spiller ALLE på laget sin egen ball på sitt eget hcp.
- KUN lagets beste individuelle stablefordscore per hull er tellende for lagscoren.

STARTKONTIGENT
Startkontingent kr. 300,- inkluderer en caps fra Kjus.

Meld deg på i dag -enten som lag eller som enkeltperson.

Vinnerlaget + et 'lucky looser' lag går videre til finalen som spilles her på Losby fredag 6.september kl.15.00. Her møter man lag fra tilsvarende kvalifiseringer på bla. Kragerø, Tyrifjord og flere andre klubber -og selvfølgelig Lasse Kjus!