Nyheter

Gro Mjellem er ny visepresident i Norges Golfforbund

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 14. november 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gleder seg til en spennende utfordring!

Vi gratulerer Gro Mjellem som nyvalgt visespresident i Norges Golfforbund!

Gro har jobbet i oljenæringen i hele sin yrkeskarriere, og er utdannet sivilingeniør fra NTH (NTNU). Hun har vært daglig leder i Norsk Petroliumsforening, og har gjennom dette god erfaring fra organisasjonslivet og den viktige betydningen av frivillig arbeid -noe hun tar med seg som solid ballast inn i arbeidet i Golfforbundet.

Etter at hun sluttet å jobbe for noen år siden har hun engasjert seg mer og mer i golf, og fascinasjonen bare vokser!
Hun har vært medlem i Losby i fire år, de to siste som aksjonær og styremedlem i klubben. Det siste året har hun også vært engasjert i damekomiteen. Gro er opptatt av at golf skal kunne være for alle, og ønsker å synliggjøre at dette er et spill som både utfordrer kroppen og hodet uansett hvilket sportslig utgangspunkt man måtte ha. Dessuten er det en sport som gir mye sosialt samvær og stor helsegevinst! 

Vi er overbevist om at Gro vil være et positivt tilskudd til Norges Golfforbund, og ønsker henne lykke til med arbeidet!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her