Nyheter

Gjør klar for Jarle 1212

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 13. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-en veldedighetsturnering med lokalt tilsnitt

Klubben har i mange år  arrangert Pink Cup til inntekt for kreftsaken. I år snur vi på flisa og arrangerer Jarle 1212 til inntekt for organdonorsaken.

Se sak fra norskgolf.no om turneringen.

Vår alles Jarle Kristiansen har vært åpen om sin nyresvikt. Han ventet i 1212 dager til man fant en organdonor som passet. Det er lang ventetid med daglig dialyse. Jo flere erklærte organdonatorer, desto kortere vil ventetiden bli for aktuelle mottakere. Det er her vil skal bidra!
 
Jarle 1212 arrangeres søndag 8. september. Det er en scramble ”step aside” turnering over 19! hull med 5 spillere pr. lag og shot-gun-start midt på dagen. Hvert lag melder seg på i Golfbox og betaler kr. 1.212,- i startkontingent. Herrer slår ut fra tee 48 og damer fra 39! Det blir mange overraskelser underveis og servering på banen. Uten ekstra kostander! Vi er allerede sikret et betydelig beløp gjennom et uvanlig høyt antall sponsorer.

Dette blir moro - meld på lag allerede i dag!

Eller meld deg på som enkeltperson her, så setter vi deg inn i et lag...


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her