Klubben

Forhåndsbestill mat til runden

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 11. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Losby Gods med ny ordning for mat -til tross for at serveringen er stengt!

Forhåndsbestill mat og drikke til å ha med ut på banen på Ordr.no

Kjære golfere,

Endelig åpner Østmork for sesongen! Vi gleder oss til å se dere på golfbanen!

Losby Gods er dessverre fremdeles stengt, og på grunn av restriksjoner i kommunen kan vi heller ikke åpne uteservering på terrassen enda. Vi ønsker derfor å tilby dere muligheten til å forhåndsbestille mat og drikke som dere kan ta med dere ut på banen.


Nytt av året er ordr.no – mobil bestilling og betaling. Du bestiller fra vår «Golf Take Away Meny» og betaler med vipps eller bankkort.

For at din ordre skal bli korrekt må du skrive inn dato og klokkeslett for ønsket levering under feltet 'Kommentarer til bestillingen'. Dersom du bestiller «grab`n go pakke» må du også skrive inn hva slags mineralvann du ønsker.

Din ordre står klart i gangen utenfor proshoppen til du skal gå ut.


Dette er i første en omgang en prøveordning og vi håper så mange som mulig vil benytte seg av tilbudet. Din bestilling må være hos oss senest kl. 22.00 dagen før du skal spille. Gi oss gjerne en tilbakemelding dersom det er noe du «savner» på menyen: m.frilseth@losbygods.no


Scan QR koden eller gå inn på https://app.ordr.no/location/LPAM8LEl4nK og legg inn din ordre. Husk å skrive inn evnt. allergier.
iPhone: Åpne kameraet på mobiltelefonen din, og hold over QR koden, så får du beskjed om å åpne en nettside -her finner du meny, og mulighet for bestilling.
Android: LAst ned scanner for QR kode, og gjør samme prosessen som over. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her