Klubben

En morsom avslutningsturnering!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 14. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

"The End" -by David & Ronny...

Det er trist å si det, men sesongen går unektelig mot slutten. Det er dessverre ikke så mye vi kan gjøre med det -men det vi kan gjøre noe med, er å ha en skikkelig avslutningsturnering!

Påmeldingsfrist i morgen, tirsdag 13.sept, kl.19.00!


Meld deg på her


Vi fortsetter nyskapningen fra 2021, med med ulike spillformer gjennom runden. Vi har også prioritert damene, med snille utslag vs. mennene.

Turneringen er for medlemmer av Losby Golfklubb. Medlemmer som ikke har fritt spill på Østmork må betale en redusert Greenfee på kr. 400,-

Vi spiller med 2 på hvert lag. Angi hvem du skal spille på lag med ved påmeldingen. Har du ikke en partner til et lag, setter vi sammen lag. Er det 4 som ønsker å spille sammen i en gruppe legger man også dette inn som ønske ved påmeldingen.

Det blir Shorgun start kl. 09:00. Påmeldingsavgiften på kr. 100,- går i sinhelhet til premier. Premieutdeling så fort vi får regnet ut resultatene.

Maks 100 spillere (50 lag). Første mannn/kvinne til mølla gjelder.

Hull 1 til og med 6 spilles som Greensome.
En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome. Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne.

Hull 7 til og med 12 spilles som Scramble.
Hvert lag består av to spillere. Begge spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige ball plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. 

Hull 13 til og med 18 spilles som Bestball.
Begge spiller sin egen ball til den er i hullet. Det beste resultatet blir lagets score.


David og Ronny ønsker alle velkommen til turneringen!


Meld deg på her
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her