Nyheter

Banearbeid

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 24. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vær forsiktig når dere spiller!

I disse dager foregår det mye arbeid på banen. Dette betyr også at det er mange banearbeidere som er der ute, og jobber for at banene våre skal være så bra som mulig.

Arbeidet som gjøres nå er svært viktig for å gjøre banene klare for vinteren, men samtidig forsøker vi så godt vi kan å få gjennomført arbeidet med minimale forstyrrelser for de som skal spille. For å få til dette er vi avhengige av at de som spiller og de som arbeider samarbeider for å få dette til å gå sammen på best mulig måte -uten ulykker!

Vi hadde en nesten-ulykke i går, og vi vil helst ikke ha flere slike! Derfor ønsker vi å understreke viktigheten av å vente på klarsignal fra banearbeiderne før dere spiller et hull hvor det arbeides. 

Vent på klart og tydelig klarsignal fra de som arbeider før du slår! En golfball kan gjøre stor skade, så vær forsiktig og ha respekt for de som jobber!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her