Klubben

Åpning trening for barn og unge under 20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 4. februar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-men ikke ordinær åpning av simulatorsenteret...

Vi har dessverre fått kontrabeskjed fra kommunen angående protimer -det vil ikke være mulig med trening for voksne, slik det bla antydet tidligere i dag.

-Men det er gitt grønt lys for trening for barn og unge i simulatorsenteret (juniorgruppa har satt opp treningstider).

Når det gjelder simulatorsenteret har vi dessverre dårlige nyheter! Vi får ikke lov å åpne for 'vanlig' trafikk.

Kommunen sier:
"Det er ikke lov med innendørs organisert idrett/kultur/fritidsaktiviteter for voksne . Dette følger av kommunens forskrift. Unntak er trening på treningssenter i form av individuell trening.
 
Innendørssenteret deres faller ikke inn under treningssenter, men: …«Andre offentlige steder og virksomheter der det foregår kultur-, underholdnings- eller fritidsaktiviteter som samler mennesker innendørs,
som skal være stengt jf covi-19 forskriften § 19a, første ledd bokstav h) for andre enn barn unge under 20 år og toppidrettsutøvere…»."

Simulatorsenteret vil derfor dessverre fortsatt være stengt på ubestemt tid. Heldigvis ser det ut som om ting går rett vei, og vi håper å kunne åpne igjen så snart som mulig!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her