Stor junioraktivitet i helgen!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 29. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Herman og Sander med hver sin seier på Narvesen Tour.

Sander Fjell er en av spillerne som representerer Losby i årets lag NM for junior
Det ble en travel helg for de beste juniorene våre -Narvesen Tour på hjemmebane på lørdag, og ny turnering på Hauger på Søndag.

Narvesen Tour er for spillere fra 13 til 19 år, og spilles i to alderstrinn med klasser for gutter og jenter. G15 og J15 er for gutter og jenter intill 15 år, mens G19 og J19 er gutter og jenter intill 19 år. Samtidig spilles det både brutto (rene slag) og netto (hcp trekkes fra), slik at man kan konkurrere på egne premisser. I tillegg spilles det Mix klasser over 9 hull for de med høyere hcp. Dette formatet ivaretar alle, og gjør at man kan konkurere på sitt nivå.

På hjemmebane lørdag stilte hele 30 spillere fra Losby til start! Kjempemoro at så mange har kommet i gang med å spille turneringer!

G19
Herman Huus vant bruttoklassen på hjemmebane med en sterk runde på 68 slag (-4), tett fulgt av lagkammerat Sander Fjell på 70 (-2). Sterkt! Gratulerer så mye begge to!
I nettoklassen kommer Sander på andreplass med sin 70 runde, som gir -1 netto, siden han skylder ett slag til banen fra tee 54. Herman havner på 5.plass med netto par, mens Henrik R. Hauge kom på en fin 13.plass.

Losby har dessverre ingen deltakere i J19, men stiller sterkt i J15!
Henriette S. Gjelten sikret andreplass i brutto klassen med en runde på 84 slag (+12), seks slag foran lagvenninde Maren Farbu på 90 (+18). Keira Thalberg kom på en fin tredjeplass i nettoklassen med netto 74 slag (+2) med Henriette på plassen bak.

I klassen G15 sikret Marcus Wahlund en fin 4.plass i bruttoklassen med en runde på  79 slag (+7). Emil B. Herstad havnet to plasser bak, på sjetteplass, med samme score, men et slag svakere score på backnine. William Hjertaas kom på 14.plass. I nettoklassen kom Marcus på 15., Emil på 16., og William på 18.plass.

Mix klassene er egnetlig ikke 'konkurranse-klasser', men vi tar med et par gode resultater allikevel. I klassen Mix-8 vant Julie Edsbergløkken på -4, mens Krister Fjell vant klassen Mix-19 på +3.

På søndag gikk turen til Hauger, og Sander Fjell var tilbake i storform. Han vant bruttoklassen for G19 med nok en runde på 70 slag (-2)! Gratulerer nok en gang!
Agust S. Olafsson kom på en fin 8.plass med en runde på 75 slag (+3), med Iver Sokhan-Sanj på plassen bak med samme score men dårligere score på de siste 6 hullene.
I nettoklassen kom Agust på en flott andreplass med -7, med Sander to plasser bak på -2. Christian T. Eliassen sikret en fin 6.plass med en runde på netto par, mens Iver Sokhan-Sanj også kom seg inn i topp-ti med en 9. plass på +1.

I G15 sikret Emil B. Herstad en fin 4.plass med en runde på 77 slag (+5), med Marcus Wahlund på plassen bak med en runde på 79 (+7).

I J15 kom Henriette S. Gjelten på andreplass med sin runde på 99 slag (+27), mens Keira Thalberg kom på 5.plass. I nettoklassen vant Keira med +4! Gratulerer så mye!!

Gratulerer med innsatsen alle sammen!! Flott å se at det spirer og gror i juniorgruppa på Losby! Det aller viktigste er at det er mye aktivitet, og at alle trives på golfbanen!

Resultatlistene fra turneringen på Losby kan du se her.

Resultatene fra turneringen på Hauger kan du se her.