Srixon Tour 2 -Bjaavann GK

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 9. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Flott innsats fra Team Losby!

I helgen gikk årets andre Srixon Tour av stabelen på Bjaavann Golfklubb i Kristiansand -det ble en god Losby-helg, med hele 10 spillere på startstreken!

I klassen for Jenter13-15 vant Henriette S. Gjelten på totalt +27 slag etter runder på 81, 86 og 76.
Gratulerer så mye!!

I klassen for jenter 16-19  kom Pok Thuphok Pedersen på en flott T2. plass med +33 etter 78, 86 og 85, og Maren Farbu på 6.plass med +36 etter 88, 83 og 81. Gratulerer til begge to!

I klassen for Gutter 16-19 kom Theodor Sletten With på 2. plass med totalt +6 etter runder på 80, 71 og 71.
På plassen bak endte lagkammerat Herman Huus på totalt +8 etter 72, 77 og 75.
Gratulerer så mye til begge to!

Sander Fjell var også oppe og luktet på teten, og gikk i lederball sammen med Herman den siste runden. Dessverre hadde han ikke helt dagen, men fikk en fin T8. til slutt på +14 etter 74, 74 og 82.
Marcus Wahlund kom på T11. på +15, Linus Pettersen på T23. sammen med Iver Sokhan-Sanj, og Emil B.Herstad på T30.

Resultatlisten kan du se her

En super sesongstart for Team Losby!!
Herman leder Order of Merit i klassen for Gutter 16-19 etter to turneringer, med Theodor på 3. Henriette ligger på 2.plass i sin klasse, mens Pok og Maren har henholdsvis T4 og 6.plass i den eldste jenteklassen.