Junior

NM-sølv til Losby-guttene etter spennende avslutning

Av: Sassan Sokhan-Sanj  |  Publisert: 3. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lag-NM for juniorer ble spilt på vakre Stavanger GK denne uken.

Etter de to første dagene med til sammen fire foursome- og fire fourball-runder, lå Losby plassert på 2.plass på +1. Opp til tittelforsvarerne og forhåndsfavorittene fra Oslo GK var det imidlertid hele 11 slag før fredagens singel-runder.

Allerede fra start på finalerunden var det tydelig at Losby-spillerne ikke hadde tenkt å gi seg uten kamp. Etter et forrykende birdie-show fra både Theodor og Emil (som spilte front nine på hhv 7 og 6 slag under par) var Oslo sitt forsprang redusert til kun ett slag ved runding.
Alle våre gutter spilte bra også på siste 9 og avsluttet med stil, men gode Oslo-juniorer løftet seg det nødvendige og vant til slutt på 18 under par, 5 slag foran Losby på -13.

På årets lag spilte Sander Fjell, Herman Huus, Emil Børrestuen Herstad, Marcus Wahlund og Theodor Sletten With.

Jentene med fin 5.plass

Etter fjorårets opprykk var det duket for debut i Eliteklassen for de unge Losby-jentene våre. Drømmen var å ta en medalje allerede i år, men de skal over hodet ikke skamme seg over 5.plassen. Masse erfaring ble høstet og neste år vil de helt sikkert være med å kjempe om medaljer.

På laget spilte Maren Farbu, Henriette Spilling Gjelten, Keira Julie Thalberg og Pok Tuphok.
Losbys deltakere på Lag-NM junior 2022.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her