Nyheter

Narvesen Tour på Losby 4. august 2019

Av: Sassan Sokhan-Sanj  |  Publisert: 31. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag 4. august 2019 gjennomføres Narvesen Tour på Losby GK. Dette er samme dag som finaledagen i årets NM i Golf. De aldersbestemte klassene får bryne seg på mesterskapspreppet bane på Østmork, mens mix-klassene går på Vestmork som også holder god standard og på byr på en rekke utfordringer.

4. august arrangerer Losby GK Narvesen Tour i region Østlandet Øst. Vi har i år 75 påmeldte juniorer i alderen 6-19 år.  Årets arrangement sammenfaller med finaledagen i Golf-NM og mye skjer på Losby denne dagen. Foruten deltakerne på NM er også NGF tilstede og kjører Stjernejakten - en enkel spillform som barn og voksne i alle aldre kan prøve seg på.
 

Konkurranse i konkurransen

I tillegg til det ordinære konkurranseprogrammet vil vi kjøre en Closest-to-pin konkurranse  på hull 2 på Østmork og hull 9 på Vestmork for de som deltar på Narvesen tour.
 

Driving range

Driving rangen tar bankkort og poletter som du får kjøpt i pro-shopen.

Lokale regler

Lokale regler for denne turneringen deles ut av starter.

Scorekort og scorekortmottak

Scorekort utdeles ved start på første tee.

Forecaddies

Det er ikke utplassert forecaddies.
 

Garderobe/dusj/toalett

Det er garderobe og dusj i underetasjen ved pro-shopen.
Det er toaletter i underetasjen ved pro-shopen i tilknytning til garderobene. På Østmork er det også toalett mellom hull 11 og 12 - denne er også tilgjengelig ved passering mellom hull 13 og 14.


Bevertning

Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke på Losby Godscafé. Deltakerne på Narvesen tour vil få med seg litt frukt på runden,  grillet pølse mellom hull 11 og 12 for de som går Østmork, og ved avsluttet runde ved rangen for de som går Vestmork. Er du heldig får du også en ekstra godbit underveis i runden også.
 

Drikkevann

Det er vannkraner tilgjengelig utenfor pro-shopen for påfyll av ferskt drikkevann. På Østmork er det drikkevann ved tee på hull 6, samt ved bua som man passerer mellom hull 11 og 12, og igjen mellom 13 og 14. Disse bør man benytte for å fylle opp vannflasker man har med seg rundt.

Det er ikke mulighet for vannpåfylling underveis for de som går Vestmork. Her må dere passe på å fylle på utenfor pro-shopen før start.

Velkommen til Narvesen Tour på Losby Golfklubb!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her