Nyheter

Narvesen Tour kommer til Losby

Av: Sassan Sokhan-Sanj  |  Publisert: 9. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

18. august kommer over 100 juniorer fra store deler av Østlandet til oss på Losby GK for å spille i Narvesen Tour. Deltakerne i klassene Mix-12 og Mix-19 spiller 9 hull på Vestmork, Mix-8 spiller 3 korte hull på Vestmork, mens øvrige klassene spiller 18 hull på Østmork.

18. august arrangerer Losby GK turnering nr 12 av 14 i årets Narvesen Tour for region Østlandet Øst. Vi venter over 100 juniorer i alderen 6-19 år.  De fleste Narvesen Tour arrangementene er lagt til rette for barn og ungdom i alderen 9-19. Vi legger også til rette for at barn i alderen 6-8 år også kan være med på vårt arrangement. Det legges til rette for at disse går 3 korte hull på Vestmork.
 

Konkurranse i konkurransen

I tillegg til det ordinære konkurranseprogrammet vil vi kjøre en Closest-to-pin konkurranse  på hull 2 på Østmork og hull 5 på Vestmork for de som deltar på Narvesen tour.
 

Aktiviteter mens du venter

Det arrangeres også en  Chip-and-put konkurrense over tre hull på øvingsområdet for å korte ned ventetiden til spillere, søsken, foreldre og andre som måtte finne på å møte opp. 
 

Bevertning

Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke på Losby Godscafé. Deltakerne på Narvesen tour vil få med seg litt frukt på runden og grillet pølse etter fullført runde. I tillegg vil vi by på en ekstra matbit mellom hull 11 og 12.
 

Vann i og under spill

Losbyelva renner tvers gjennom banen vår og sørger for å by på mange utfordringer for spillerne.
På Østmork vil spillerne ha hele 15 hull med vann i spill. Dette bør man holde seg unna! Imidlertid er det vannkraner tilgjengelig utenfor pro-shopen, ved tee på hull 6, samt ved bua som man passerer mellom hull 11 og 12, og igjen mellom 13 og 14. Disse bør man benytte for å fylle opp vannflasker man har med seg rundt.

På Vestmork vil spillerne møte 6 hull med vann i spill. Disse bør man selvsagt også holde seg unna! Vannpåfylling for de som skal gå her vil være utenfor pro-shopen.

Velkommen til Narvesen Tour på Losby Golfklubb!
  
QS: /junior/narvesen-tour-kommer-til-losby