Nyheter

Kjempehelg for Losby juniorene!

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 27. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Markerte seg sterkt både på Miklagard og i Moss!

Emil Børrestuen Herstad (tv) og Marcus Wahlund hadde en veldig god helg!
Juniorene fra Losby har spilt Narvesen Tour i helgen -og har markert seg veldig godt!

Narvesen Tour er for spillere fra 13 til 19 år, og spilles i to alderstrinn med klasser for gutter og jenter. G15 og J15 er for gutter og jenter intill 15 år, mens G19 og J19 er gutter og jenter intill 19 år. Samtidig spilles det både brutto (rene slag) og netto (hcp trekkes fra), slik at man kan konkurrere på egne premisser. I tillegg spilles det Mix klasser over 9 hull for de med høyere hcp. Dette formatet ivaretar alle, og gjør at man kan konkurere på sitt nivå.


Miklagard lørdag


G19
Sander Fjell ble beste Losby spiller på 9.plass med en runde på +4 (74), med Theodor Sletten With på 14. på +6 (76). 
I nettoklassen var Theodor best på 11.plass med +2, mens Benjamin Breang kom på en fin 15.plass på +3.  

G15
Emil Børrestuen Herstad knuste all motstand og tok seieren med en bogeyfri kjemperunde på -4 (66)!! Marcus Wahlund kom på en fin 5.plass med sin runde på +4 (74). 
I nettoklassen var det også Losby øverst på lista! William Hjertsaas ble best av alle med sin runde på -6 (87), mens Emil her kom på 5.plass.  

J15
Også her sto det Losby øverst på pallen! Henriette Spilling Gjelten vant klassen med en runde på +18 (88), mens Maren Farbu kom på tredjeplass ett slag bak Henriette +19 (89). 

Mix12
Fiona Wahlund gikk -1 (52) og sørget for nok en klasseseier til Losby! 


Moss og Rygge søndag

G19
Sander Fjell klinte til med en runde på -2 (70) og vant den eldste gutteklassen. Veldig bra Sander! 
I netto klassen ble det også Losby seier, da Agust Snær Olafsson klokket inn en runde på -3 (78), med Sander på plassen bak på sin -2 runde.

I denne klassen er det veldig morsomt å se at det er flere Losby spillere som begynner å stabilisere seg på lavere og levere scorer. Iver Sokhan-Sanj, Theodor Sletten With, Christian Teilmann Eiassen og Benjamin Breang begynner alle å få uttelling for all treningen de legger ned, og det er nok bare et tidsspørsmål før scorene virkelig begynner å rulle inn!

G15
Marcus Wahlund gikk nok en god runde, og sikret seg 2.plass med +1 (73), med Emil Børestuen Herstad to plasser bak på +4 (76).  Marcus ble også best av våre i netto klassen på en 6.plass med +2 (74), mens Emil kom to plasser bak på +8 (80)

J15
Maren Farbu klinte til med enda en klasseseier for Losby! Med sin runde på +12 (84) var hun fire slag foran nærmeste utfordrer. Henriette Spilling Gjelten kom på 3.plass med +18 (90).
I nettoklassen kom Maren på andre med +5 (77) og Henriette på 3. me +9 (81).

Gratulerer så mye til alle sammen med fantastsik innsats -også til alle de som ikke er nevnt her!! Laginnsats er noe vi setter stor pris på, og alle er med og drar lasset! Kjempemoro!!


Her finner du alle resultatene fra Miklagard

Her finner du alle resultatene fra Moss og Rygge
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her