Junior

Flott innsats i Junior NM

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Personlig bestenotering for flere av våre spillere

I helgen gikk årets junior-NM av stabelen på Salten Golfklubb i Bodø. Etter tre uker med regn kunne juniorene nyte tre fulle dager med sol og fint vær i fantastiske omgivelser!

Det ble et kjempefint Norgesmesterskap, og flere av våre kunne glede seg over personlige bestenoteringer!
I gutteklassen var Herman Huus aller best av våre, og etter runder på 70, 71 og 72 endte han til slutt på par for turneringen, og en fin delt 4.plass. Selv om han nok er litt irritert på seg selv etter å ha avsluttet med +4 på de fem siste hullene, så kan ikke Herman annet enn å være fornøyd med en veldig godt gjennomført turnering!
En annen som kan smile godt etter helgen er Iver Sokhan-Sanj. Han gikk tre solide runder på 71, 74 og 75, og kunne med +7 innkassere en delt 13.plass. Sander Fjell fulgte på delt 20. med +11 etter 74, 74 og 75. Marcus Wahlund kom på delt 39. plass med +17, Theodor Sletten With på delt 51. med +23, og Mats Sletten Larsen på 56.plass med +28.

I jenteklassen sikret Maren Farbu sin beste plassering med en flott 5.plass etter en knallavslutning. Etter innledende runder på 84 og 81, klinte Maren til med en runde på par siste dagen, og hoppet seks plasser oppover resultatlisten med dagens nest beste runde i jenteklassen!

Gratulerer til alle sammen!!

Her kan du se resultatene fra helgens Junior-NM.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her