Junior

Flott innsats av alle Losbyspillere på Kongsvinger Golfklubb

Av: Sassan Sokhan-Sanj  |  Publisert: 21. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sesongens siste Narvesenturnering i region Innlandet ble spilt på Kongsvingers golfklubb lørdag 18. september 2021. Anlegget på Kongsvinger er flott og har virkelig utfordrende og lange hull. Banen var i god forfatning og med oppholdsvær og tross litt kulde satt 116 unge og lovende golfspillende juniorer sitt preg på banen denne lørdagen.

Av Jarle E. Herstad, 20. september 2021

Losby stilte med hele 24 spillere fordelt på 6 forskjellige klasser. Det er virkelig flott når så mange spillere fra Losby stiller på tee. Imidlertid er det plass til enda flere og siden en Narvesenturnering er en såkalt breddeturnering så er det bare å melde seg på.

For Losby, i klassen for:
Mix-8 stilte Mathias Norheim Andersen.

Mix-12 stilte 5 spillere: Thea Bakken-Samstad, Julie Edsbergløkken, Lars Thomas Westlund, Tom Erik Westlund og Kristoffer Williamsen.

Jenter 15 (J 15) stilte 4 spillere: Henriette Gjelten, Erica Hessen Ryg, Keira Julie Thalberg og Fiona Wahlund.

Jenter 19 (J 19) stilte Maren Farbu.

Gutter 15 (G 15) stilte 2 spillere: Andreas Berntsen og William Hjertaas.

Gutter 19 (G 19) stilte hele 11 spillere: Benjamin Breang, Sander Fjell, Christian Hagen Ruud, Henrik Rosmer Hauge, Emil Børrestuen Herstad, Mats Horne, Mats Sletten Larsen, Ulrik Slyngstadli, Iver Sokhan-Sanj, Marcus Wahlund og Theodor Sletten With.

Alle sammen slo bra i fra seg og mange plasserte seg også høyt opp på resultatlisten i de forskjellige klassene. Det er ikke plassering i alle klasser.

I klassen J19 brutto og netto, J15 brutto og netto, G19 brutto og netto og G 15 brutto og netto er den eller de som ender topp 3 eller den med best plassering i klassen på utsiden av topp 3, listet under:

I klassen jenter Mix-12 ble det en fin 7. plass på Julie Edsbergløkken som gikk på -2.

I klassen jenter 15 brutto spilte Henriette Spilling Gjelten seg til en flott 2. plass på +7, og Keira Julie Thalberg på 3. plass på +8.

I klassen jenter 15 netto spilte også Keira Julie Thalberg seg til en flott 2. plass, på +3.

I klassen gutter 15 brutto og netto ble vi ikke blant de 3 beste denne gang, men gode plasseringer ble det allikevel. Det er tydelig at det jobbes godt idet flere av gutta spiller rundt eget hcp.

I klassen jenter 19 brutto vant Maren Farbu på -1 totalt. Hun tok likeså godt med seg seieren i nettoklassen også og vant der på -6. Bravo Maren!

I klassen gutter 19 brutto spilte Sander Fjell seg til en flott 2. plass på -2. Med 46 startende i denne klassen kan Team Losby være stolte av å ha sine 6 startende i denne klassen blant de 14 beste. Sander ble også beste Losbyspiller i nettoklassen for gutter 19, og endte som nummer 8, på -2 også i netto score.

Golf er en idrett som går opp og ned resultatmessig. Det gjelder bare aldri å gi seg for belønningen kommer og det er tydelig at det virkelig trenes og jobbes godt i alle juniorklassene. Gratulerer med god innsats alle Losbyspillere!

Maren
Maren med gullmedalje fra Jenter 19 brutto-klassen og flotte premier fra Magnor glassverk (Foto: Ingunn Farbu).

Sander med sølvmedalje i Gutter 19 brutto-klassen.
Sander med sølvmedalje i Gutter 19 brutto-klassen (Foto: Kjetil Fjell).

Erica, Keira og Henriette fra henter 15-klassen.
Erica, Keira og Henriette var godt fornøyde med resultatene i Jenter 15 klassen (Foto: Geir Gjelten).

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her