Junior

100% måloppnåelse under årets Lag NM for juniorer

Av: Sassan Sokhan-Sanj  |  Publisert: 2. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Våre fantastiske juniorer gjorde jobben, og nådde målene de hadde satt sammen med Niklas på forhånd.

PÅ VEGNE AV JUNIORKOMITEEN OG HELE JUNIORGRUPPA: GRATULERER LOSBY!!!
Denne uken har Losby vært med på årets Lag NM for juniorer. Vi stilte med ett lag i 1. divisjon for jenter og ett lag i elite-divisjon for gutter. Det var stor spenning når siste dag startet!

På Kjekstad GK har Maren Farbu, Henriette Gjelten og Keira Thalberg vært i aksjon sammen med Lars Gunnar With som kaptein under Lag NM junior 1. divisjon. Turneringen spilles over tre runder hvor to spillere gjennomfører Foursome og Fourball på dag 1, og tre spillere gjennomfører single runder hvor de to beste rundene blir tellende på dag 2. 

Status etter dag 1 var 11 over par og delt andreplass med Oppegård. De to beste i turneringen rykker opp til elite-divisjonen, så presset var høyt når dag 2 startet. Våre jenter spilte +5, +8 og +10, og endte opp med totalt +24 som endelig resultat. Det samme resultatet fikk Oppegård jentene, men med best resultat på den tredje spilleren trakk Losby det lengste strået og fikk tildelt andreplassen. Dermed sikret jentene opprykk til øverste divisjon i neste års NM - årets mål for lag NM var dermed oppnådd.På Nøtterøy GK møttes de 16 beste klubbene fra fjorårets Lag NM for juniorer til årets Norgesmesterskap. Her stilte Losby GK med Herman Huus, Sander Fjell, Iver Sokhan-Sanj, Theodor Sletten With og Emil Børrestuen Herstad med Niklas Diethelm som kaptein. Denne turneringen spilles over tre dager, hvor fire spillere er i aksjon på de to første dagene med en Foresome og en Fourball runde hver dag, På den tredje dagen er fire spillere i aksjon i single-runder med de tre beste resultatene som tellende for laget.

Også på Nøtterøy skulle det bli svært spennende når siste dag startet. Etter de fire første rundene kjempet forhåndsfavorittene Oslo GK og Oppegård GK om de to første plassene på hhv -26 og -24 slag. Mens Gamle Fredrikstad GK lå på tredjeplass (+13), kun ett slag foran Losby GK, Ålesund GK og Miklagard GK.

Mens våre nærmeste konkurrenter sleit i sine single-runder, leverte våre gutter scorekort som summerte seg til ett slag over par for dagen på de tre tellende spillerne (-3, -1 og +5). Til sammenlikning spilte både Oslo GK og Oppegård GK på par denne dagen. Avstanden til fjerdeplassen ble 9 slag i vår favør, og guttas mål om å ta bronsemedaljen var et faktum!Gratulerer til utøverne og trenere som har vært i aksjon denne uken!
Gratulerer til de som ikke har vært i aksjon, men som har lagt til rette for den utviklingen våre juniorer har hatt på Losby og muligheten de har til å trene og realisere sine drømmer!

Leaderboard for Lag NM Jenter 2021 1. divisjon.
Leaderboard for Lag NM Gutter 2021.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her