Nyheter

Ny svenske på Losby

Publisert: 9. januar 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-men dessverre også én som forsvinner.

Erik Prawitz er det nyeste tilskuddet blant de ansatte her på Losby. Han skal ha ansvaret for shoppen, men er også utdannet pro gjennom PGA of Sweden, og vil være tilgjengelig for timer. Erik er 23 år gammel og opprinnelig fra Malmø. Han har tidligere drevet med svømming på elite nivå, og har de siste fire årene jobbet i Trelleborgs Golfklubb som assistant pro/butikkansvarlig. I tillegg til PGA of Sweden sutdannelse er han er utdannet i Stack & tilt network, custom fitting utdannet med David Leet og Fustra trener (bevegelsestrening) level 2.

For de som vil bli kjent med Erik, og samtidig få rettet på svingen i vinter, så kan vi tilby en veldig god pris på instruksjonstimer i januar og februar:

50 min: kr.650,-
25min: kr.350,-


Prisene gjelder kun i januar/februar!
Aksjonærer og Aksjonær + har 20% på disse prisene.
Henvendelse direkte til Erik, eller i innendørssenteret.


Samtidig sier vi dessverre farvel til vår andre 'søta bror'. Marcus har takket ja til en ny og spennende jobb, og blir dessverre bare å finne på Losby med ujevne mellomrom i sesongen. Takk for innsatsen Marcus, og lykke til med nye spennende utfordringer! 

Marcus har takket for sin tid her på Losby gjennom et innlegg på Facebook, som vi gjengir her i sin helhet:

 

Hej Losby vänner.

Under romjulen så fick jag ett spännande jobberbjudande og jag har bestämt mig för att tacka ja.
Under dessa två åren på Losby så har jag utveklats massor og på veien av min utvekling har jag haft otroligt morsomt og mött välldigt många människor som gett mig energi og glädje i arbetet som Losby Pro. Losby Golf og Losby gods är verkligen en unik arbetsplats med Norges beste anlegg. David Lloyd som probably is the best teacher in the world og mig själv har instruerat i det som er scandinaviens beste studios. Geir Gjelten som är den beste junior lederen i Norge. Arbetet med juniorerna är jag själv stolt över og vi har nå fått noen juniorer som visar veldigt bra trenings iver og god utvekling både personligt og sportsligt. Vi har i 2017 ökat antalet juniorer på trening och många har även spillte sin förste turnering på Narvesen tour. I vår region tror jag Losby hade flest deltagare i 90% av turneringene. Vi har en växt på jenter i trening og i tilleg så har vi en ”mamma grupp” og en föräldrar grupp som hela tiden ställer upp på div aktiviteter.

Så att lämna detta jobb på Losby var ikke ett enkelt beslut då vi i 2018 skulle ta yterligare steg mot att bli beste juniorklubb i Norge. Arbetet kommer såklart ikke stansa eller stoppe bare för att jag ikke blir kvar då Super Geir har fått ihop en kanon arme av hungriga föräldrar som ska hjälpa trener teamet i 2018. Vi arbetar med en ny plan för arbetet og det pressenteras inom kort. Jag er ikke urolig då vi i 2018 fått en ny supersvensk Erik Prawitz som ska drive proshopen og gi leksjoner og hjelpe til på juniortreninger. Erik gick ut den 3 årige PGA-HTU utanningen i 2017.

Mitt nya jobb är att vara Personlig trener til Kristoffer Reitan og som en del i hans team ta han til världstoppen. Det er en satsning som liknar det tennis spelare gör med att ha en trener närvarande på de flesta träningar og turneringer. Jag har stor tro på konceptet og att Kristoffer kommer komma långt. Men som ni kanske läste på Norsk golf så har han fortsatt en jobb att göre. Jag tror det kommer bli ett vinnande koncept.

Speciellt vill jag takke Geir Gjelten, Jarle Thalberg, Øystein Lode, Jarle Herstad, Jannice Strand, Pia Huus og Arild Farbu för ett kanon arbete med Juniorgruppen og alle de timer ni gör. Alle de andre föräldrar og ledare som hjelper til har og betyd mye. Per Kristoffersen som styrer Losby på riktig vei med god ekonomi og som gjort detta arbete mulig. Øystein, Inger og Ida för trevliga arbets dager. Duncan sammen med de andre på banen för att ni gjort min engelska lit bedre men og många glade og morsome dager.Ronny Engen för hans engagemnag med 3x-Klubben og østlandte øst. Losbykompaniet, Herregruppen, Sponsorer og alle dere andre medlemar för hygglige samtaler og leksjoner. Last but not least Double LL mr David Lloyd som samma år jag blev född fick utmärkelsen Englads best golf trainee, Det finnes ingen botten på hur många historier og måter du kan formidle golf på du är Inspirerande, morsom, kunnig, påläst, motiverande og helt värdelöst på att svara i telefon. 

Kommer sakna er alle men vi kommer garantert ses i sommer då jag kommer behålla lägenhet på Lørenskog og ska försöke spille en herreturnering eller to.

Jag gör min siste dag på Losby den 11 januari, 
Önsker dere alle en god golfsässong og att dere följer gott med på Karoline Lunds proffssatsning og juniorernas fremtide fremgångar.

Vänliga hälsningar Marcus Eidelöf

  
QS: /instruksjon/ny-svenske-pa-losby