Instruksjon

Veien til Golf kurs på Losby

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 1. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nybegynnerkurset som gjør at du kommer i gang

Vi har satt opp 24 Veien til Golf kurs for våren 2022.

Veien til Golf er kurset som alle som ønsker å spille golf må gjennom. Her får du innføring i både teknikk og teori, og du lærer litt om hvordan en golfbane ser ut, og hvordan du skal komme deg rundt banen og forholde deg til andre spillere.

Selve kurset går over 5 timer, og gir deg en helt nødvendig introduksjon til spillet. Erfaringsmessig ønsker de fleste kurs i helgen, så derfor har vi satt opp alle kursene i vår i helger. Du kan velge mellom kurs som går fra kl.08.00 - 13.00, eller et senere kurs fra kl.14.00 - 19.00.

Hvis du melder deg inn i Losby Golfklubb etter kurset, får du også tilbud om gratis trening 1 time hver uke fra slutten av april til slutten av juni, slik at du kan komme enda bedre i gang med spillet, og treffe andre nybegynnere.

Du trenger ikke noe eget utstyr for å være med på kurset -du får låne det du trenger. Bare still opp i vanlige klær som du kan bevege deg i, og sko uten høye heler eller veldig høy såle, så er du klar til dyst :-)


Meld deg på Veien til Golf kurs i dag.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her