Herre

Morten Andreassen var best i oppkjøringen

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 1. desember 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 7.desember starter årets herreturnering på simulator!

Vi gratulerer Morten med seier i sesongoppkjøringen til herregruppa. De fem siste ukene har det blitt spilt fem runder (men kun med fire tellende reultater).
Morten var best av alle med totalt 246 poeng. På plassene bak finner vi Henrik S. Berge (vi regner med at det er han som skjuler seg bak brukernavnet HenrikB??) på 201 poeng, og Andrew Gofas på 189 poeng.

Gratulerer til alle sammen! Du kan se topp 20 her.

Neste tirsdag starter herreturneringen på alvor! 16 runder gjennom vinteren, hvor klubbens beste simulatorspiller skal kåres i netto slag. 

Invitasjoner er sendt ut til alle herrene i klubben, og kommer i en e-post fra Trackman. De som vil være med må laste ned Trackman app'en, registrere en bruker med samme e-post som du mottok invitasjonen på, og klikke på linken 'Go to tournament' i invitasjonen. Trackman åpnes da i et nett-vindu. Logg inn med brukeren du laget i app'en, og klikk 'Join tournament' for å registrere at du ønsker å spille i turneringsserien.

Påmeldinger fra uke til uke gjøres i Golfbox, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Nye deltakere må legge inn 75% av vanlig hcp, slik at man starter sesongen på dette, så oppdaterer Trackman handicap etter hver runde. De som har etablert TM handicap spiller på dette.

Vi håper mange blir med, og at dette kan være med å vedlikeholde golf-formen gjennom vinteren! 

Vel møtt :-)

Meld deg på den første turneringen tirsdag 7.desember her.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her