Herre

Losby herreturnering simulator 22/23

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 12. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vinnerne er kåret -og tirsdag 11.4 mottar de sin hyllest

Robin T (tv), Christoffer TB (th)og Arne Myhre (ikke tilstede) kapret seieren i hver sin klasse.

Robin T endte på totalt 852 poeng, og var med det 149 poeng foran SnorreHagen på andreplass i den laveste hcp-gruppa (under 9,9). Tredjemann å pallen i denne gruppen ble Jarle K med 647 poeng. Bak disse tre var det betydelig mye tettere!

I klassen for de med hcp mellom 10 og 19,9 ble det til slutt Christoffer TB som gikk seirende ut med totalt 744 poeng. Andreplassen gikk til Marius Fartum på 648 og tredjeplassen til Svein Sanne på 639. Litt tettere helt i toppen her altså.

I den høyeste hcp-klassen, over 20,0, var den Arne Myhre som ble best med 973 poeng foran Sveinung Bokn (803 poeng), og Marta K på 523. I denne klassen var det bare totalt fire spillere, så langt færre runder spilt, men gøy at det ble litt kniving om seieren!

I de to laveste hcp klassene premieres topp 10, mens i den høyeste klassen er det kun vinneren som premieres på grunn av langt færre deltakere i klassen. Premiene er gavekort i shoppen. Premiene blir utdelt i simulatorsenteret før avslutningsrunden sim går tirsdag 11.april -en sosial runde som går på den drøyeste banen i Trackmans system; Devil's Island.

Du kan se fullstendig resultatliste for sesongens herreturnering her.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her