Dame

Avvikler søndagsrunden

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 23. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Virket mot sin hensikt.

Avvikler søndagskonkurransen
 
Damekomiteen har besluttet å avvikle den forsøksordningen som vi innførte på forsommeren om reservert spilletid for kvinner på søndager. Bakgrunnen for forsøksordningen var at enkelte ønsket flere muligheter til å konkurrere. Det har ført til en oppslitting av miljøet, noe som flere av oss mener er uheldig.

Hvis kvinnene i Losby Golfklubb ønsker å konkurrere mer i organisert, handicapregulerende spill, anbefales å delta på damedagen for å bli mer kjent med flere kvinner i klubben. De kan delta i sju turneringer årlig i Connecting Ladies, samt at mange kan benytte seg av seniorgruppas konkurranser hver onsdag. Dessuten har også noen en mulighet  til å delta i Norsk Senior Golfs ukentlige konkurranser gjennom hele sesongen. Mulighetene er flere.

Damekomiteen ønsker også at alle "Dameturneringer" skal ligge i Golfbox. Det er viktig, slik at vi i ettertid kan følge aktivitetsnivået blant damene på Losby. Der kan alle også se hvem som er med og hvilke resultater som oppnås.  

For øvrig kom det reaksjoner fra vanlige spillere i klubben på at damegruppa fikk forhåndsbooke sentrale tider på den meste populære og travleste golfdagen. Hvis enkelte grupper av damer har ønske om å spille sammen på søndager, kan de selvsagt booke tid på vanlig måte - som andre aksjonærer. Det har vært påpekt at herregruppa har en forhåndsbooket turnering på søndag. Det er riktig, men det er på ettermiddagen når det normalt ikke er stort press på banen – og det er kun én gang i måneden.

Jeg oppfordrer alle aktive damer til å delta i de fellesaktivitetene vi har, slik at vi kan styrke samholdet i klubben, sier lederen av damekomiteen, Britt Andreassen.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her