Dame

15 poeng holdt til seier

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 6. september 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Helene spilte best på en regntung Østmork tirsdag 5. september.

Bare fire kvinner stilte opp denne dagen. Det var yr i luften – og regnet var ikke langt unna. All honnør til dem som orket å stille opp – Janne, Ruth Anne og Lillian.

Sesongslutt nærmer seg. Det er bare to ”tirsdagsdamedager”, i tillegg til Connecting Ladies (CL), som er igjen. CL spilles forsinket å Losby 9. september med shotgun start kl. 1400.

Sesongslutt
12. og 19. september konkurreres det over ni hull, begge dager på Østmork. Hvis noen ønsker å gå 18 hull, er det helt greit. Men, som nevnt, det er bare ni hull som teller. Går man 18 hull, teller runden med i eclectic den 12. september. Eclectic slutter den 15.  Det er ingen regulering av handicap de siste to gangene fordi hovedkonkurransen er over ni hull.

Flott innsats i Connecting Ladies
På Grønmo spilte Eli seg til en andreplass i klasse A sist helg. Donna tok en tredjeplass i klasse B. Losby hadde ingen spillere med i klasse C.
I klasse A ligger Losby nå på en andreplass etter seks spilte runder. I klasse B leder LGK, mens vi er nummer seks (av sju) i klasse C.

Etter seks spilte runder ligger Losby GK på en femteplass sammenlagt.  Ti kvinner fra Losby er påmeldt til årets siste CL på hjemmebane.

Velkommen!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her