Bedriftsgolf

Admincontrol - Ny samarbeidspartner i 2021

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 11. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Teknologiselskapet som hjelper deg å ivareta sikkerheten.

Kim Schulerud, Salgsdirektør styreportal hos Admincontrol
Har bedriften din de rette systemene for å ivareta IT-sikkerheten og effektiviteten i en ny hybrid arbeidshverdag? Trusselen fra cyber-kriminelle har akselerert som en konsekvens av pandemien, og utstrakt fjernarbeid fra hjemmekontorer verden over. Den nye normalen innebærer, for de aller fleste organisasjoner, at ansatte i større grad arbeider fra lokasjoner utenfor det tradisjonelle kontoret. Det øker kravene til IT-sikkerhet, håndtering av sensitiv informasjon og konfidensielle dokumenter.

Admincontrol er et selskap som siden 2005 har levert beslutningsverktøy for styrer, administrasjon og due diligence prosesser med fokus på kvalitet og digital sikkerhet. Vi er stolte av å ha 2/3 av børsnoterte selskaper i Norge som våre kunder, og vi har også flere organisasjoner med offentlig eierskap og private selskaper på kundelisten.

Vi ble i 2017 en del av Vismakonsernet, et av Europas største software-selskap og Admincontrol teller i dag ca. 110 ansatte på tvers av våre seks europeiske markeder. Med høy grad av brukervennlighet, skalerbarhet og ikke minst sikkerhet har både store og små selskaper glede av styreportaler og datarom fra Admincontrol.

Ønsker din organisasjon en presentasjon av hvordan vi kan hjelpe med å sikre trygge rammer for samarbeid og beslutningsprosesser i en ny hybrid arbeidshverdag? Book en demo fra vår webside eller ta direkte kontakt med Kim Schulerud, Salgsdirektør styreportal, på tlf. 41 51 35 15, kim.schulerud@admincontrol.com eller Mari Nygård, Salgsdirektør datarom, på tlf. 45 20 00 24, mari.nygard@admincontrol.com.

Vi vil også benytte anledningen til å ønske alle en fin avslutning på golfsesongen, og krysser fingrene for godt spillevær de siste ukene. Kanskje vi ses på banen?

Team Admincontrol


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her