Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 9.4.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 9. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det begynner å røre seg på banen.

Kjære medlemmer!
 
Her kommer en liten oppdatering på hva som skjer på banene våre.

Greener
I skrivende stund ser det ut som om greenene har kommet seg gjennom vinteren på en god måte. Det er noen flekker med sykdom, men disse er få og vil komme seg igjen med vår hjelp. Greenene er nå dekket med vekstduk for å beskytte dem mot elementene så lenge temperaturene er lave. Planen fremover er å rulle dem etter at vi får av dukene, for så å klippe og gjødsle dem etter første rulling. Før vi gjødsler trenger vi tilgang til vann -enten gjennom regn, eller vårt eget vanningssystem, som vi håper å få i gang i løpet av denne uka, men dette avhenger av værmeldingen.
 
Teesteder og fairways
Vi vet mindre om begge disse i forhold til greenene. Grunnen er selvsagt at flere fairways fortsatt er dekket av snø, og at de bare områdene selvfølgelig ikke har vekstduk, og følgelig har fått mye hardere medfart den siste tiden. Teestedene har fått mye sykdomsskader, så disse vil få en full overhaling, samt såing av nye frø. Denne behandlingen starter i dag.
 
Driving range
Her er det fortsatt mye snø i visse områder, men vi har strødd med mørk sand for å hjelpe smeltingsprosessen. Rangen vil bli klargjort for åpning, og det er mulig at den kan åpnes til påskehelgen, men ingen ting er sikkert. Vi trenger varmere temperaturer.
 
Vi kommer tilbake med mer nytt fra banen så snart vi har noe å fortelle dere!
 
Hilsen
Duncan og Team






  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her