Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 5.5.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 5. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpning utsatt til neste uke.

Kjære medlemmer!

Uheldigvis blir vi tvunget til å utsette åpningen av Østmork til onsdag neste uke. Vi hadde håpet å kunne åpne til helgen, men været samarbeider ikke, og banen er rett og slett ikke klar for å ta imot den tunge trafikken. Vi er avhengige av et visst nivå av konstant gressvekst, noe vi dessverre ikke oppnår akkurat nå.


Forholdene er generelt sett gode, men vi trenger litt mer varme for å komme videre. Greenene er problemfrie, bortsett fra noen få kvadratmeter hvor gresset er litt tynnere. Heldigvis viser disse områdene gode tegn til å komme seg, men det går sakte på grunn av de lave temperaturene. Teesteder og fairways har fortsatt et stykke igjen, men vi forventer at disse skal komme godt etter når veksten kommer i gang.

Den siste uken har vi jobbet minimalt med greenene. Tanken er å tilføre så lite stress som mulig på plantene. De tåler stress, men når de ikke får sjansen til å komme seg etter arbeidet som blir utført, kan det gå dårlig. Derfor lar vi dem hvile så mye som mulig akkurat nå, men håper at varmen hjelper oss snart!

Det pågår arbeid med bunkrene på Østmork. De har fått ny sand, og dybden på sanden er kontrollert i alle bunkere. De har en minimumsdybde på 10cm. 3 bunkere er ikke sjekket enda da de fortsatt er frosne. Vi vil fortsett med reparasjon av veier og generelt vedlikeholdsarbeid på banen den kommende uken.

Vi har også ryddet området på toppen av driving rangen, slik at juniortreninger, medlemstreninger og Veien til golf kurs kan holdes der oppe. Dette vil være med å frigjøre plass på rangen, slik at det er plass til andre samtidig som kursene pågår.

Nyt starten på sesongen!

Mvh
Duncan og baneteamet.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her