Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 3.5.22

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vestmork åpner

Kjære medlemmer,

Siden sist oppdatering har vi bestemt at Vestmork åpner førstkommende fredag, 6.mai. Bookingen åpner onsdag kl.12.00, og man vil ikke kunne se banen i Golfbox før den har åpnet. I begynnelsen vil man måtte slå ut fra kunstgressmatter på teestedet, da teestedene har blitt sådd, og trenger litt mer tid før de takler spill.
Hull 3 på Vestmork vil åpne med provisorisk green i enden av fairway. Vi ser at denne greenen begynner å komme seg, men den trenger også mer tid før vi kan tillate spill på den. Vi følger opp denne greenen daglig, og forhåpentligvis er det ikke lenge før den er i spill.

På Østmork har vi sett gode resultater fra såingen vi gjorde for to uker siden, og vi har begynt å klippe alle greenene regelmessig for å hjelpe gresset å spre seg til de noe tynnere områdene. Vi estimerer at de svakere greenene fortsatt er en stund unna å kunne åpnes. Anslagsvis 2-3 uker dessverre. Vi understreker at dette bare er et estimat, da fremdriften er veldig avhengig av vær og temperatur! Vi vil ha et bedre estimat neste uke, når vi kan spore fremgangen


Entreprenøren som hjalp oss med vanningsanlegget i oktober/november, er tilbake for å rydde opp etter arbeidet med den nye hovedvannledningen på hull 6,7,12,13,14,15 og17. Når dette er ferdiggjort, vil områdene sås, og vi vil gjøre ferdig golfbilveien på hull 12 og 13.

Vi kommer tilbake neste uke med en oppdatering på hvordan det går med greenene, og forhåpentligvis vil vi da også kunne gi en dato for åpning av Østmork. 

Vennlig hilsen John og Duncan
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her