Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 3.4.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå venter vi bare på varmere vær!

Greenene har fått tilført litt gjødsel.
Kjære medlemmer,

Banene kommer seg sakte men sikkert, og blir bedre for hver dag som går. Som vi fikk demonstrert gjennom snøen som lå i dag tidlig, så er ingen ting sikkert på denne tiden av året, men som vanlig så venter vi nå bare på at temperaturene skal øke. Temperaturen i jorda er fortsatt lav, og noen av de mer skyggefulle delene av banene våre har fortsatt frost i bakken. I helgen var temperaturen bare så vidt over +1, mens nattetemperaturen var nede i -7.

Til tross for de lave temperaturene den siste tiden, så er greenene i god stand. Når forholdene tillater det, så vil de være spillbare i løpet av kort tid 

I dag har vi gjødslet og vannet greenene, og vi håper at vi vil se vekst i løpet av den neste uken. Gjødselet vi bruker brytes ned over tid, slik at effekten fordeles over en lengre periode. Forhåpentligvis vil vi kunne klippe og dresse de lett før åpning.

Pågående og ferdigstilte jobber i disse dager; rydding av trær langs elven, hvor vår lokale bever familie har hatt en veldig produktiv vinter, trimming av lang rough foran alle utslagsstedene på tee 48, samt å rydde opp i noen problematiske trær på Vestmork. Her har vi ryddet et større område mellom bakerste utslag og fairway på hull 3.

Vi har mer enn nok arbeid å gjøre før sesongen kommer skikkelig i gang, og vi kommer til å spørre om litt dugnadshjelp fra medlemmene i nær fremtid, slik at vi kan få ting opp og gå. En dugnad vil selvfølgelig følge alle restriksjoner og retningslinjer når det kommer til smittevern!

Mvh
Duncan.




 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her