SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 3.2.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. februar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ingen is, men masse bever!

Det er midtvinters, sprengkaldt og speielle tider for oss alle, og aktiviteten på Losby er midre enn vanlig på denne tiden. VI vet at dere alle gleder dere til åpning av simulatorsenteret og den nye golfsesongen som ikke er alt for langt unna, så her er en liten oppdatering fra forholdene på banen -slik at dere kan glede dere enda litt mer!
 
Nåværende forhold:
Greenene klarer seg bra! Vi hadde en 'varm' periode et par dager rundt 21.januar, men banen har kommet seg gjennom så godt vi kunne håpet. Vi har nesten ikke is på greenene i det hele tatt, og snølaget på 20-30cm isolerer godt mot de lave temperaturene vi har nå om dagen.

Broer:
Vi har mye bro-arbeid som venter oss til våren. Flere av broene på banen har flyttet seg med flommen vi hadde i høst. Lørenskog Kommune vil fikse den venstre broen på fairwayen på hull 17, da denne har blitt skadet av skiløypene opp gjennom årene.

Bever:
Vår lokale beverkoloni har virkelig vært produktive de siste månedene. Vi har hatt diskusjoner med Losby Bruk, som eier landet banen ligger på, som igjen har diskutert med kommunen. Slik dette står så har vi ikke noen måte å kontrollere antallet bever, men vi opplever stadig økende aktivitet, og vil fortsette å diskutere dette med Losby Bruk og kommunen, for å se om vi kan komme opp med en løsning. 

Skiløyper og turgåere:
Vi har flere skiløyper som går gjennom flere hull på banen. Heldigvis har de aller fleste holdt seg til løypene og respektert sperringene vi har satt opp for å holde trafikken av greener og teesteder, så vinter-trafikken på banen skal ikke utgjøre noe problem for oss.

Mvh
Duncan og banegutta
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her