SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 3.11.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nye vannrør og banestenging

Kjære medlemmer!

Det har vært veldig travelt siden forige oppdatering. Hovedprosjektet vi har hatt er installering av nye vannrør på hull 3, 19, 4 og 5. Som vi har vært inne på tidligere, så har vanningsanlegget vårt nådd en alder hvor det er nødvendig å gjøre en del utbedringer, og dette er arbeidet vi nå har startet på for alvor. Den totale lengden var over 1,5km med rør, og arbeidet har så langt tatt i underkant av tre uker. Uheldigvis har vi ikke klart å få fylt igjen grøften, og gjort det siste av oppryddingsarbeidet, da det er alt for vått i bakken. Vi ville påført unødvendig skade på banen hvis vi hadde gjort dette nå, men det vil bli gjort så snart det er mulig.

Dessverre har vi heller ikke klart å få åpnet Vestmork igjen denne sesongen. Det har regnet konstant, og det er ekstremt vått i terrenget. Hvis vi hadde åpnet banen for spill igjen nå, så hadde trafikken garantert resultert i skader som vi hadde tatt med oss videre til våren. Det man går inn i vinteren med er, i beste fall, det man tar med seg over til våren. 

De siste av sesongarbeiderne våre har dratt hjem for vinteren, og vi vil gjerne takke dem for deres arbeid denne sesongen. Det har ikke vært enkelt for mange av dem, da flere ikke har sett sine familier på 6-7 måneder på grunn av restriksjonene som er på plass rundt i Europa. Vi krysser fingrene og håper at tingenes tilstand har bedret seg for alle til neste sesong.

Nå jobber vi med generelle forberedelser for vinteren, med spraying av kjemikalier og gjødsling når dette trenges. Alle greener og teesteder stenges av, slik at vi forhåpentligvis kan holde de fleste turgåere unna disse områdene. Fortsatt er det mye arbeid med trefelling og opprydding, samt vedlikehold av maskinparken, som gjenstår, samtidig som vi selvfølgelig holder tatt øye med banene våre.

Vi ønsker dere alle en god vinter, og velkommen tilbake til våren!
 
Hilsen 
Duncan og gutta på banen.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her