Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -30.mai

Publisert: 30. mai 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpning og varme!

Kjære medlemmer,

Her er siste oppdatering før vi åpner Østmork for sesongen.

Østmork åpner kl.10.00 på lørdag, og kl.08.00 på søndag. Grunnen for en litt sen start på lørdag er at vi planlegger å dresse greenene med sand på fredag, og at vi da kan gjennomføre en tørr klipping på lørdag, slik at spilleflaten blir så bra som mulig, og uten å fylle maskinene våre med sand.

Banen vil åpne med tre vintergreener; hull 10, 12 og 18. Hull 10 og 18 er stengt på grunn av det nye gresset vi la sist uke. Vi må arbeide med dette gresset en liten stund til før vi åpner det for spill. Hull 12 var den greenen som hadde størst skader etter vinteren, og selv om den har kommet seg bra den siste tiden, så må vi gi den litt mer tid til å gro sammen. 

Den siste uken har vi hatt en stor forbedring på greenene, men de trenger fortsatt å gro sammen mer. Dette vil komme naturlig etterhvert som vi begynner å klippe lavere, og fortsetter med sand dressing på en ukentlig basis. Til åpning vil klippehøyden være 4,5mm.

Det varme været vi har hatt de siste ukene ser ikke ut til å gi seg med det første. Det eneste vi kan gjøre er å vanne så mye som mulig! Dette betyr at om værmeldingen er riktig, så vil vi vanne greenene gjennom de varmeste periodene denne helgen. Sprinkel anlegget vil stå på i maks 3 minutter per green. På det nåværende tidspunkt vanner vi annenhver time. Så snart temperaturene går ned, vil vanningen tones ned tilsvarende.

I morgen blir det innstallert kapillær betong i tre bunkere, og vi håper å få dem innstallert og fyllt med sand før lørdag. De bunkrene som gjennstår vil bli toppet med ny sand.

Følg med på websiden og facebook for de siste oppdateringene!
 

Vennlig hilsen
Duncan and Team.


  
QS: /banene/nyhetsbrev-fra-course-manager-30mai