SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 30.4.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 30. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kulden er tilbake

Kjære medlemmer!

Jeg håper dere nyter den tidlige sesongstarten!

Denne uken har vært helt motsatt av forige, og vi har mer eller mindre fått tilbake vinteren. Det er frost de fleste morgener.

Her er en status for de forskjellige områdene på banene:

Greenene klippes på 4mm. Vi dresset ganske tungt på Østmork denne mandagen, og med de lave temperaturene har gresset mer eller mindre sluttet å vokse. Derfor er sanden fortsatt veldig tilstedeværende. På grunn av dette har vi utsatt alt arbeid på greenene denne uken, og planlegger å klippe igjen på mandag når de har tørket etter regnet som er meldt i helgen. Greenene på Vestmork ble dresset tidligere, og vil bli klippet hver 3-4 dag frem til temperaturene bedrer seg.

Teestedene har blitt skjært og hullpipeluftet på begge baner. 

Approachene skjæres og hullpipeluftes i dag.

Fairwayene blir bedre og bedre for hver dag som går, selv med de lave temperaturene vi har, og vi vil gjødsle med et gjødsel som brytes ned over tid for å hjelpe dem frem til bedre temperaturer.

Vi venter fortsatt på 2 banearbeidere fra UK som vi håper skal komme i morgen. Hvis de kommer i morgen har vi bare 2 mindre enn vi skulle ha vært. Vi jobber hardt for å fikse dette, men det er dessverre ikke så enkelt med alle restriksjonene i de forskjellige landene i disse tider.

Jeg kommer tilbake med flere nyheter og utviklinger så snart vi har noe spennende å fortelle.


Mvh 
Duncan and Team

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her