Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 29.4.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 29. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vestmork åpner lørdag

Kjære medlemmer,

Vi har dessverre hatt litt stillstand i banesituasjonen den siste uken. Det har vært veldig kaldt, med konstant nordavind gjennom Losbydalen, og banene har ikke gjort noen fremskritt i denne perioden.

Vestmork har dessverre vært stengt noen dager, men åpnes igjen på lørdag kl.11.00. Dette betyr dessverre at fredagens bookinger vil bli kansellerte. Det ser ut som om forholdene bedrer seg i tiden fremover, og vi håper at sesongen endelig er i gang for alvor! Vær oppmerksom på at banen inntil videre kan stenges på kort varsel pga nattefrost og vær.

Vi hadde opprinnelig planlagt å åpne Østmork denne helgen, men på grunn av det kalde været blir vi tvunget til å utsette dette. Planen nå er å åpne Østmork i neste helg. Vi er avhengige av bedre nattetemperaturer, men banen har klart seg godt, og ser bra ut! Fairwayer og teesteder har ikke våknet helt fra vinterdvalen enda, men vi må bare vente på temperaturene, og kan ikke gjøre så mye med disse før veksten er i gang.

Arbeidet har gått for fullt denne uken, og nye broer har blitt installert på hull 7, hull 12, og to broer på hull 17. Restene etter arbeidet med vanningsanlegget på hull 3, 19, 4, 5 og 6 har blitt ferdigstilt. Disse områdene vil bli raket og sådd når temperaturen tillater det. Bunkerne har blitt kontrollert for sand, og fylt opp der det var nødvendig.

Vi er rett rundt hjørnet til å få tilbake en nøkkelperson i baneteamet. Pawel, som har vært på Losby siden 2011, har blitt ekspert på, og ansvarlig for, vanningsanlegget vårt. Det har vært en lang prosess for å få klarert ham for innreise, men nå sitter han i karantene på Gardermoen, og er på plass her tidlig i neste uke.

Jeg vil avslutte rapporten denne uken med å gratulere John, vår Deputy Course Manager, og Henriette, vår Assistant Golf Pro, med fødselen av deres datter Millie som ble født sist torsdag! Gratulerer til alle tre!

Mvh
Duncan og baneteamet.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her