Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 28.05.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 28. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig er sommeren her!

Kjære medlemmer

Endelig ser det ut som om sommeren har ankommet! Det har vært noen frustrerende uker, hvor vi har gått fra -5 til pøsregn omtrent over natten. Som dere sikkert har lagt merke til, så har dette skapt problemer på banene, samt stenging av driving rangen. Forhåpentligvis er dette bak oss, og vi kan se fremover mot en fin sesong!


Vi vil åpne driving rangen, treningsområdet og hull 11 denne helgen. Dessverre vil hull 4 fortsatt måtte være stengt i noen dager til. Mest sannsynlig blir det åpnet på mandag eller tirsdag. Grunne er regnet vi har hatt den siste tiden. Selv om mengdene ikke har vært så enorme, så er det uvanlig for årstiden. Bakken klarer rett og slett ikke å håndtere slike mengder nedbør når det er lite gress. Når temperaturen endelig kom på plass var bakken så våt, at det mer eller mindre stoppet veksten i de svake områdene våre.

Vi prøver så godt vi kan å presentere en ryddig og godt presentert bane, men dessverre så ligger vi litt bak på grunn av regnet. Mange områder har ikke blitt klippet, for å ikke skade dem med tungt maskineri når det er så vått -for eksempel fairwayen på hull 5. Vi håper å få kommet i gjenge i løpet av neste uke.

Greenene klippes på 4mm, og planen er å redusere klippehøyden neste uke. Dette vil bare bli gjort hvis forholdene tillater det. Å gå rett fra vått og kaldt til over 20 grader kan gi greenene et sjokk, men vi skal følge nøye med dem, og jobbe med dem når det er fornuftig.

God helg!

Duncan og Team


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her