Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 27.6.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 27. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Business as usual

Kjære medlemmer!

Her kommer en liten oppdatering fra Losby.

Siden sist oppdatering har vi jobbet mye med å lage bilveier på Vestnmork. Disse er veldig viktige da noen områder blir veldig fort våte og gjørmete. Utbyggingen av veien vil fortsette gjennom juli.

Banen har stort sett tørket opp etter det våte været vi har hatt i det siste, og ser veldig grønn og fin ut! Den spiller også veldig bra! Målet for hastighet på greenene er mellom 9,5 og 10 på stimpmeteret, og det er der vi har vært den siste tiden. Ukentlig arbeid med greenene, for å holde dem i god stand, består av børsting/grooming, lufting med veldig små hull, lett top dressing etterfulgt av rulling. Den lette dressingen hjelper til å holde overflaten fast og jevn. Greenene klippes stort sett fire ganger pr uke. 

Jobben vi har gjort med Sandmaster på hull 1 og 4 har vært en suksess. Vi har sett umiddelbar forbedring på dreneringen. Maskinen skjærer renner som fylles med sand. Disse blir som en kanal som vannet kan følge ut til dreneringsrørene. Dette går mye raskere enn om de skal filtreres gjennom den leirefyllte grunnen.

Klippehøydene ligger nå på:
Greens 3mm
Tees 9mm
Fairways 12mm
Semi 22mm
Rough 38mm

Vi ønsker dere en fantastisk sommer, og håper dere nyter banen.
 
Hilsen
Duncan og banegutta

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her