Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 26.7.22

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Bedre og bedre dag for dag!

Kjære medlemmer, 

Det har gått noen uker siden sist oppdatering, og på den tiden har vi hatt fantastisk vær, som har hjulpet oss å bedre forholdene på banene -men som alltid så er det alltid arbeid som må gjøres for å gjøre det enda bedre.

Først av alt, gratulerer til Losbys Herman Huus med seier i Junior NM her på hjemmebane! Det var to fine dager på Losby, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på bane og forhold fra Golfforbundet, deltakere, og alle involverte. Det er selvfølgelig alltid hyggelig å kunne presentere en god bane til en turnering, men først og fremst så ønsker vi jo å presentere den så godt som mulig i hverdagen for våre medlemmer og gjester!
Gratulerer også til Henriette Spilling Gjelten som tok 3.plassen i jenteklassen, guttelaget, som tok sølv i Lag-NM for junior, og herrelaget, som tok sølv i lag-nm!

Så over til banen: 
Noa av arbeidet som har blitt gjort siden sist: Vi har introdusert noen nye approacher, som er klippet i semi-høyde, på hull 1, 3, 4, 5 og 9. Disse vil bli klippet slik resten av sesongen.

Vi har etablert gress på de bare områdene på greenen på hull 1 Østmork. 50m foran dette har vi også installert et nytt sprinkler hode. Dette området er bygget på sand, og tørker ut hver eneste sesong, så vi håper å få bukt med dette nå.

Vi har også gjort mye tre-arbeid den siste tiden, og dette vil pågå resten av sesongen også. Akkurat nå jobber vi på hull 12 og 13, med hull 3 (til høyre for tee 48) som neste prosjekt.

Alle bunkere på begge baner og alle treningsområdene har blitt kantet, luket og raket, og vil bli holdt til denne standarden resten av sesongen. Vi har fylt igjen to bunkere på hull 2 -disse vil bli sådd så snart det varmeste været er forbi.

Greenene har rullet på 10 – 10,5 på stimp-meteret de to siste ukene, hvor vi planlegger å holde dem resten av sesongen. Vi fortsetter med vår 14-dagers syklus med toppdressing med sand for å jevne ut overflaten og gjøre dem fastere.

Approachene på hull 7, 10, 11, 14, 16 og 17 har blitt skjært og dresset -noe som var planlagt gjort i vår, men dessverre måtte vika da greenene måtte prioriteres. Vi fortsetter å jobbe kontinuerlig med områdene rundt greenene, som dessverre ikke har vært opp til vår standard så langt.

Vi har gått over alle fairways og lagt tilbake divots og sådd i der det trengs. Men vi trenger litt hjelp fra dere spillere der ute, og ber om at alle sammen blir litt flinkere å legge tilbake oppslått torv når dere spiller. Vi vil også sette stor pris på om alle raker etter seg i bunkerne, og det er vi sikre på at alle golfere som kommer bak deg også setter pris på!

Vi har dessverre hatt noen skader på greenene på hull 2 på Østmork, og hull 7 på Vestmork. Vi vet at golf kan være frustrerende, men vær så snill: ikke ta ut frustrasjonen på golfbanen! Det eneste man oppnår er å ødelegge for seg selv og alle andre!

Vi vil fortsette å gjøre forbedringer på golfbanene, både denne sesongen og i årene fremover, for å få alt opp på det nivået vi ønsker og forventer her på Losby

John, Duncan & TeamDette vil man helst slippe å se på en golfbane! Hull 7 på Vestmork:

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her