SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 26.03.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

For tidlig å anslå når vi kan åpne

Kjære medlemmer!

Jeg håper dere har det bra, og at dere er klare til å starte sesongen snart -så snart som mulig!

Statusen på banene per i dag er som følger; vi håper å være snøfri tidlig i neste uke. Greenene er nesten helt fri for snø og is, og ser bra ut. Vi vet enda ikke så mye om tilstanden til gresset, men vil vite mer så snart temperaturen øker og gresset våkner.
På det nåværende tidspunkt er det dessverre alt for tidlig å si noe om baneåpning. Enkelt sagt så er vi avhengige av varme -og denne har vi dessverre ikke noe kontroll over. Akkurat nå ligger vi litt bak skjema i forhold til fjorårets tidlige åpning, men dette kan selvsagt forandre seg i tiden fremover.

De siste ukene har vi hatt fullt opp med å få på plass årets banestab. Alt var klart tidlig i januar, men vi har 9 arbeidere som ikke får komme inn i landet på grunn av korona restriksjoner. Vi har nå fått på plass et midlertidig team som er klare til innsats etter påske, inkludert instruktørene våre, som desverre ikke får lov å drive instruksjon for øyeblikket. Både David og Niklas jobber hardt, og er en fornøyelse å ha på laget.

Denne uken har vi installert nytt pumpesystem til vanningsanlegget. Dette er plassert i det samme huset som toalettene mellom hull 11 og 12. Systemet fungerer, og er klart til drift så snart været tillater det.

Jeg kommer tilbake rett over påske med flere oppdateringer. Husk å følge oss på facebook for hyppigere oppdateringer: https://www.facebook.com/losbygolfklubb

God påske!

Hilsen Duncan og team
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her