SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 26.03.2020

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banen våkner etter vinterdvalen

Vanningsanlegget er i full gang på Losby.
Kjære medlemmer,

Vi fortsetter å jobbe med banen som om den skal åpnes så snart som mulig, og henger i stroppen så godt vi kan for å få den klargjort.

Begge banene har sakte begynt å våkne opp igjen etter vinterdvalen, og det ser veldig bra ut! Ingen av de ser ut til å ha reagert negativt på det kalde været og vinden vi har hatt den siste uken.

Denne uken har vi fått startet opp igjen vanningsanlegget vårt. Dette er svært viktig i disse tider, med tørt vær og tørste planter som våkner etter vinteren. 

Greenene vil få en liten runde med flytende gjødsel i dag, for å gi dem mer energi til å tåle det forholdsvis kalde været vi har fått. Det samme vil vi gjøre med alle andre overflater så snart temperturen i bakken tillater det.

Andre jobber vi går i gang med i umiddelbar fremtid, er å fikse bunkrene og forberede driving rangen til sesongen. Vi har også flere forskjellige prosjekter vi må ta oss av, blant annet fjerning og rydding av trær.

Vi har holdt proene i arbeid denne uken, men høydepunktet for dem var nok å få rulle greener i går! De har vist stor entusiasme i å hjelpe oss med å bli klare til sesongstart, og jeg tror nok også de har fått øynene opp for hvor mye det er som skal til for å klargjøre en golfbane :-)

Hilsen Duncan -og hans litt uvanlige gjeng med banearbeidere!

 
Niklas og David har fått rullet greener for første gang.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her