Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager - 2.5.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 2. mai 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gode forhold og nedslagsmerker

Kjære medlemmer!
 
Jeg håper dere nyter den tidlige sesongstarten!

Som de aller fleste av dere vet, så er begge baner nå åpne med gode forhold. Fra i dag skal temperaturene synke i dagene fremover, og vi forventer frost i helgen, så følg med på banestatus for eventuell informasjon om forsinkelser i spillet. Ved frost vil banene bli stengt til frosten er borte. Starttider som blir tatt av frosten blir kansellert -som vanlig.

Banene har kommet veldig godt gjennom vinteren! Vi har litt sykdomsskader på teestedene og noe is skader i lavereliggende områder, men vi har jobbet mye med disse områdene, og de begynner å vise tegn til forbedringer.

Greenene klippes nå på 4,5mm. Vi kan ikke klippe de kortere på grunn av fare for skalpering og skader på visse områder som fortsatt er litt ujevne. Disse ujevnhetene oppsto i forbindelse med snøfjerningen, som i år faktisk ble litt vanskeligere på grunn av mangel av is. Så tidlig som mulig neste uke, så snart været tillater det, vil vi gi greenene en skikkelig sand dressing. Vi vil slå små hull og rulle godt i etterkant, så spilleforholdene skal lide minimalt. Når vi så får tilbake gode temperaturer igjen, vil vi kunne klippe greenene kortere og skape bedre spilleforhold.

Treningsområdene vil åpnes for fullt neste uke. Vi har holdt igjen disse på grunn av den kalde værmeldingen, og at vi forventer at gressveksten skal gå mye saktere i dagene som kommer. Liten, eller ingen, vekst på greener med så tung trafikk som treningsgreenene får ville først til store problemer utover i sesongen.
 
Nedslagsmerker
I dag har vi foretatt en full inspeksjon på banen etter en travel dag med mye spill i går. Uheldigvis ser vi at greenene, i snitt, har 10-20 ureparerte nedslagsmerker hver!

Som golfspillere så ønsker vi oss alle gode og jevne overflater på greenene, ikke sant!? Da MÅ vi hjelpe hverandre! Som spiller er det stort sett bare én ting man skal passe på når det kommer til å ta vare på greener, og det er å reparere nedslagsmerker. 

Vær så snill alle sammen -la oss sammen gjøre at Losby fremstår så fin som mulig gjennom sesongen! Minn hverandre på å reparere nedslagsmerker -da gjør vi hverandre en stor tjeneste!

Hilsen Duncan og baneteamet!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her