SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 25.09.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 25. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vinterforberedelsene nesten ferdig.

Kjære medlemmer!

Jeg håper dere alle nyter slutten på sesongen!

Siden forrige oppdatering har vi kommet veldig langt med arbeidet på fairwayene. I dag er det bare hull 1, 5 og 17 på Østmork som gjenstår. Fairwayene har kommet seg helt fantastisk fra arbeidet som er gjort da de unormalt varme temperaturnene gjør at gresset fortsatt vokser.

Denne uken har vi ferdigstillt rennovasjonen av greenene på Vestmork. Disse har blitt hullpipeluftet og sandet kraftig. Det er alltid litt vanskelig å arbeide med sand på denne tiden av året, da været vanligvis er fuktig, og morgenduggen sitter i til midt på dagen, men jeg er veldig fornøyd med resultatene så langt!

Fremover vil vi fortsette arbeidet på fairwayene, og hvis været tillater det vil vi starte på greenene på Østmork neste uke.
Vi vil forsøke å holde forstyrrelsene på et minimum, og setter stor pris på deres tålmodighet i forbindelse med dette arbeidet. Det er svært viktig at vi får gjort dette for å sikre gode forhold også neste sesong!

I uke 41 vil vi starte arbeid med å skifte rørene i vanningsanlegget vårt. Vi har hatt store problemer med anlegget de siste årene, med flere lekkasjer hver sesong -noe som krever mye ressurser i en hektisk sesong. Planen er å starte på hull 3 på Østmork, og gjøre ferdig hull 4, 5 og 19. Dette vil gi oss en god test på hvordan resten av prosjektet vil gå, og vi vil evaluere og planlegge mer etter erfaringene i denne startfasen. Av sikkerhetsmessige grunner vil hullet det arbeides på være stengt mens arbeidet pågår. Hull 19 spilles i stedet for 3, 4 eller 5. Dette vil være oppdatert i banestatusen her på nettsiden.

Jeg kommer tilbake med mer informasjon snart.

Med vennlig hilsen 
Duncan og team
 
Hullpipelufting er en 'brutal' men nødvendig prossess.
 
Resultatet etter dressing med sand er slett ikke ille.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her