Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -22.mars 2019

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 22. mars 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klart for putting og chipping i helgen

Kjære medlemmer!

Her kommer en liten oppdatering om hva som skjer her på Losby.

Har våren kommet?? La oss håpe det!
Kunstgress greenen er ryddet så godt det lar seg gjøre uten å skade underlaget, og kan brukes til putting og chipping når været tillater det. Det er fortsatt frost i bakken -noe som kan føre til små ujevnheter her og der, og dessverre får vi ikke kostet den enda, så den er ikke helt på plass, men kan godt brukes! 

De siste dagene, og værmeldingen for tiden fremover, viser tegn til at våren kan være i anmarsj her på Losby. Vi har brukt de milde temperaturene til å rydde de greenene vi ryddet tilbake i februar. Grunnen til at vi starter med disse er at snødybden er betraktelig mye mindre enn på de andre, og dette har gjort at regnet har trukket gjennom og begynt å bygge et nytt islag. Greenene det dreier seg om er 7, 8, 10, 11, 12, 14 og 16. Disse ble ryddet på tirsdag og er mer eller mindre isfrie.

I utgangspunktet er planen å vente noen dager med  de resterende greenene, da disse har 60-80 cm snø på seg, men er isfrie under. Samtidig må vi passe oss for å ikke havne i en situasjon hvor man må rydde greenene raskt på grunn av isdannelse, eller at de begynner å lukte (når greenene lider av oksygenmangel starter en prosess som danner en stinkende gass). Rask snøfjerning er dessverre ikke mulig når det er så mye, og tung, snø uten is under. Uten islaget under må vi være svært forsiktige med å kjøre på greenene, slik at vi ikke skader dem, og derfor kan vi ikke bruke de tyngste maskinene våre. Derfor kommer vi til å holde et tett øye med situasjonen gjennom helgen, og avvente en beslutning til vi ser hvilken vei været svinger.

Vi har nå ryddet greenene på Vestmork. Kun et par greener har litt snø igjen, men vi regner med at dette er borte i løpet av dagen i dag. 

Planen fremover er å passe på at vi er helt isfrie på de greenene som er ryddet for snø, og holde et tett øye med de resterende slik at disse kan ryddes så snart været tillater det!

Vi kommer tilbake med mer informasjon snart.

Hilsen 
Duncan and Team

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her