Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 22.4.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 22. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vestmork og driving rangen åpner

Kjære medlemmer!

Gode nyheter!
Nå har vi åpningsdatoer! Driving rangen åpner fredag 23.april kl.10.00, og Vestmork åpner for spill kl.11.00 lørdag 24.april. Vestmork blir åpnet med 8 hull. Greenen på hull 7 er fortsatt bak de andre greenene, og teestedet på hull 8 er fortsatt dekket av snø. Hull 8 vil spilles fra matte ca.190m fra greenen. Når snøen har smeltet og området tørket, vil vi selvfølgelig åpne alle ni hull. 

Starttider vil bli fra kl.11.00 for å ha rom for eventuell nattefrost til å forsvinne. Det er også viktig at vi begrenser antallet spillere på banen i starten, da gresset ikke har stødig vekst enda, og vi ikke ønsker å slite ut greenene.
 
Som vanlig vil vi være forsiktige med vedlikeholdet i starten, og greenene vil bli klippet på 4,5mm frem til vektsforholdene er bedre. Greenen er i god stand etter vinteren, og vi ønsker absolutt ikke å sette dem langt tilbake med å presse dem for hardt i starten.

Andre jobber vi holder på med er bunker rennovering med påfyll av sand, fiksing av veier, og klipping innimellom når det trengs.

Jeg kommer snart tilbake med mer informasjon om åpning av Østmork.
 
Hilsen
Duncan and Team
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her