Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 21.08.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 21. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Forberedelser for høsten fra september.

Kjære medlemmer!

Jeg håper dere har det bra og at dere nyter de fantastiske golf-dagene vi har for tiden!

Jeg beklager at det har blitt langt mellom oppdateringene fra banesiden denne sesongen, men det har vært travle dager med å holde banene i så god stand som mulig. Mesteparten av innsatsen vår har gått mot å holde greenene våre så gode som mulig, og å holde banene i god, jevn stand.

I begynnelsen av september vil vi starte med forberedelsene for høsten. Dette vil bety rennovering av fairwayer med Sandmaster på syv av fairwayene på Østmork, mens de resterende fairwayer på Øst- og Vestmork vil bli skjært og toppdresset med sand. Dette vil medføre litt forstyrrelse av spillet, og kan medføre at hull må stenges i korte perioder. Hold øye med banestatusen på nettsiden for oppdateringer om det er noe spesielt fra dag til dag.

Som alltid setter vi stor pris på dere tålmodighet i forbindelse med dette arbeidet, og minner om deres ansvar som spillere for å ikke sette banemannskapets liv i fare ved å slå baller mot dem. Vent på klarsignal før du slår!
 
Jeg kommer tilbake med mer regelmessige oppdateringer rundt pågående prosjekter og renoveringer.
 
Mvh
 
Duncan and Team

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her