SE SISTE NYHETER

MENY

Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager 19.03.20

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 19. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Banen ser veldig bra ut, men uvanlige utfordringer må takles

David, Henriette og Niklas trår til og bidrar på banen!
Kjære medlemmer,

Jeg håper at alt er bra med dere alle sammen, og at vi snart kan møtes igjen på golfbanen. Det er tøffe tider for oss alle i disse dager, men vi gjør så godt vi kan på vår side, og planlegger for å få banene klare for spill så snart været og retningslinjene fra myndighetene tillater det.

Banen har kommet seg veldig bra gjennom vinteren, og vi er veldig godt fornøyde med hvordan ting ser ut rent baneteknisk! Vi har noen små områder på noen greener som er skadet, først og fremst på grunn av sopp, men det er ikke mye det er snakk om. Mesteparten av disse håper vi vil reparere seg selv. Ellers ser alt veldig bra ut!

Vi er nå nærme å kunne starte jobben med greener og teesteder. Så snart temperaturen i jorda nærmer seg 8 grader, vil vi starte med gjødsling og alle forberedelsene som vi vanligvis gjør før sesongstart. Som alltid er vi avhengige av været, og at  temperaturen stiger, siden vi fortsatt har nattefrost som gjør at utviklingen går saktere.

Den største utfordringen vi har i tiden fremover er bemanning. Vi har bare 3 banemannskap tilgjengelig, og vi har problemer med å få de 10 sesongarbeiderne vi venter på inn i landet. Vi er fortsatt usikre på hvordan vi skal løse dette. Sist uke forsøkte vi å få inn 2 nøkkelpersonell fra Polen, men uheldigvis stengte Polen all flytrafikk inn og ut av landet, og det er stor usikkerhet knyttet til dette i øyeblikket.

Fra i går har proene steppet inn, og hjulpet til med fjerning av trær bak greenen på hull 13 -noe som virkelig gir bedre lysforhold for denne greenen. Snøsperrer har blitt fjernet, og grunnen reparert. I dag fjerner vi grus fra alle veiene rundt hotellet. Den kommende uken har vi mange små jobber å gjennomføre; gjøre områdene våre klare for sesongen, gjøre klart alt utstyr, og pakke sammen vinterutstyret, fortsette med klipping og samling av den lange roughen, og fjerning av alle gjerder og barrierer ute på banen. Hvis været tillater det, så vil vi gjødsle og rulle greenene.

Planen vår er å gjøre så godt vi overhode kan for å få banene klare for spill, så vi er forberedt for å ta imot spillere når ting normaliserer seg. Foreløpig kan vi bare krysse fingrene for at vi alle skal komme oss trygt gjennom dette, og at vi sees på golfbanen snart.

Hilsen Duncan

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her